Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

Ο ακρογωνιαίος λίθος της ποιότητας της Culterra Olive Oil βασίζεται σε τέσσερις αρχές:

Εργαστηριακές αναλύσεις


Είναι σημαντικό να επιβεβαιώνουμε ότι κάθε παρτίδα του ελαιόλαδου μας είναι σύμφωνη με τα Διεθνή Πρότυπα της κατηγορίας ελαιόλαδου «Έξτρα Παρθένο».
Οργανοληπτική Αξιολόγηση

Κάθε παρτίδα ελαιόλαδου υποβάλλεται σε «γευστική δοκιμή» ώστε να επιβεβαιωθεί ότι είναι πλούσια στα στοιχεία εκείνα που αναδεικνύουν τα φυσικά αρώματα και την πλούσια γεύση του.

Διαδικασίες ελέγχου
 

Κατά την διαδικασία ελέγχου ποιότητας ακολουθεί χημική ανάλυση διασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν που διατίθεται στον καταναλωτή πληρεί  όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την ασφάλεια των τροφίμων φροντίζοντας να διατηρεί όλα τα θρεπτικά και ευεργετικά για την υγεία χαρακτηριστικά του. 

Δέντρο Ιχνηλασιμότητας

Το Σύστημα Ιχνηλασιμότητας Προϊόντων είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που παρακολουθεί τα προϊόντα καθώς αυτά μετασχηματίζονται στις διάφορες φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας ή διακινούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Με όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουμε ότι το τελικό προϊόν διατηρεί όλα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά συστατικά του όπως βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ, σίδηρο κ.α. και έχει ευεργετικές επιδράσεις στη υγεία του καταναλωτή. Ο αναλυτικός πίνακας της Διατροφικής αξίας ανά 100ml χρήσης παρουσιάζεται σε όλα τα προϊόντα μας.  Η Culterra Olive Oil χρησιμοποιεί υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης ελαιόκαρπου, τυποποίησης και αποθήκευσης ελαιολάδου, εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας  ISO 22000 και είναι πιστοποιημένο μέλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κρήτης.