Γνωρίστε την εταιρεία μας

Η CULTERRA ΟΕ είναι μια νέα κρητική εταιρεία, η οποία έχει ως όραμα να συνεχίσει την κουλτούρα των προγόνων μας στην παραγωγή του Ελαιολάδου. Η τεχνολογική πρόοδος σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια της εποχής μας, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη αυτού του αγνού προϊόντος και στην τοποθέτηση του στην κορυφή της ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ελαιόλαδο μας προέρχεται από το χωριό Λαγούτα, ένα μικρό, παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται στον δήμο Μίνωα Πεδιάδας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, όπου ανάμεσα στα βουνά του Μίνωα, ανθίζουν, όπως τότε, τα ελαιόδεντρα μας.

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Γυάλινη Φιάλη
250ml

100% Κορωνέικη Ποικιλία


Εξαγωγή εν Ψυχρώ
Οξύτητα ≤ 0,3 % w/w
Φυλάσσετε σε σκοτεινό, ξηρό και δροσερό μέρος

Ο δίσκος μας

Στην αρχαία Κρήτη, οι Μινωίτες κρατούσαν κρυφό το μυστικό της μακροζωίας τους, ή αλλιώς την πανάκεια τους, όπως συνήθιζαν να αποκαλούν στην αρχαιότητα το ελαιόλαδο.
Οι κάτοικοι της Μινωικής Κρήτης με στωικότητα και μεθοδικότητα στην εργασία τους, ανέπτυξαν και συστηματοποίησαν το κλάδεμα, τον εμβολιασμό και όλους τους τρόπους περιποίησης και βελτίωσης της ελιάς. Η συγκομιδή της ελιάς, που σχετιζόταν με την ωρίμανση του καρπού, απαιτούσε αρκετό χρόνο.
Culterra's Disc Culterra's Disccertifications & Inspection Organisation