Η εταιρεία

Η εταιρεία

Η CULTERRA ΟΕ είναι μια νέα κρητική εταιρεία, η οποία έχει ως όραμα να συνεχίσει την κουλτούρα των προγόνων μας στην παραγωγή του Ελαιολάδου. Η τεχνολογική πρόοδος σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια της εποχής μας, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη αυτού του αγνού προϊόντος και στην τοποθέτηση του στην κορυφή της ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ελαιόλαδο μας προέρχεται από το χωριό Λαγούτα, ένα μικρό, παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται στον δήμο Μίνωα Πεδιάδας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, όπου ανάμεσα στα βουνά του Μίνωα, ανθίζουν, όπως τότε, τα ελαιόδεντρα μας.

Οι ελαιώνες του χωριού ωριμάζουν με ιδιαίτερη και καθημερινή φροντίδα κάτω από το άπλετο φως του ήλιου σε υψόμετρο από 250 έως 500 μέτρα και είναι γεμάτοι από χυμούς και αρώματα της κρητικής γης.

Η κληρονομιά των προγόνων μας με ιστορία που ξεπερνά τις τρεις χιλιετίες και η τεχνογνωσία των παραγωγών μας συντελούν στην παραγωγή ενός προϊόντος με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την υγεία.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «CULTERRA» είναι ένα ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης που διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του και παράλληλα το χρυσοπράσινο χρώμα του. Ο γευστικός του πλούτος και το ευχάριστο άρωμα το καθιστούν απαραίτητο συστατικό για την καθημερινή διατροφή.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να κάνουμε ευρέως γνωστή την κουλτούρα της Γης μας, το εξαιρετικά παρθένο και μονάκριβο ελαιόλαδο μας,

 “Από το σπίτι μας, στο τραπέζι σας…”