Η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση ANUGA 2019

Η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση ANUGA 2019

Η συμμετοχή μας στην διεθνή έκθεση ANUGA 2019, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων στον Κόσμο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Στο πλαίσιο της έκθεσης της έκθεσης, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας κ. Κάλλας Νίκος και κ. Κολετζάκης Μανώλης, παρουσίασαν την νέα σειρά προϊόντων εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου CULTERRA: Our Terra Became our Culture, σε συσκευασίες μεταλλικών δοχείων και γυάλινων φιαλών, περιεκτικότητας από 100ml έως 5L. 

Χάρη στην τεχνογνωσία μας στον κλάδο του Κρητικού Ελαιολάδου, παράγουμε και συσκευάζουμε ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας, με ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα και άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Τόσο η ονομασία της σειράς των προϊόντων μας όσο και η εμφάνιση τους είναι εμπνευσμένα από τον Μινωικό πολιτισμό και πιο συγκεκριμένα από το διάσημο εύρημα της μινωικής εποχής στην Κρήτη, τον δίσκο της Φαιστού. Αλλάζοντας όλα τα σύμβολα του αρχαίου δίσκου με σύμβολα αυτά της Κορωνέικης ελιάς καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ιστορία γύρω από το ιερό δέντρο του τόπου μας.

Όλα μας τα προϊόντα μας είναι μελετημένα και σχεδιασμένα βάση υψηλών προδιαγραφών για να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις οποιουδήποτε πελάτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας από όλον τον κόσμο που είχαμε την ευκαιρία τους γνωρίσουμε, να συζητήσουμε για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μας καθώς επίσης να κάνουμε γευσιγνωσία των προϊόντων μας.

Τέλος θα θέλαμε να επιβραβεύσουμε όλες τις εταιρείες της χώρας μας για την δυναμική προβολή των ελληνικών προϊόντων, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την εξαγωγική δραστηριότητα.  

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έκθεση μπορείτε να δείτε παρακάτω: