Η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση Grecka Panorama – Greek Food Show 2019

Η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση Grecka Panorama – Greek Food Show 2019

Η συμμετοχλη μας στην «Grecka Panorama – Greek Food Show 2019», πραγματοποιήθηκε στις 8-9 Δεκεμβρίου 2019, στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy της Βαρσοβίας, με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για μία διεθνή έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της, που διοργανώνεται για άλλη μία χρονιά, από την North Events  και τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Τα Ελληνικά προϊόντα στην αγορά της Πολωνίας.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για την αντίδραση της πολωνικής αγοράς στο Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο του νησιού μας, εκ μέρους της εταιρείας μας, ο εκ των συνιδρυτών κος. Νικόλαος Κάλλας, αναλυτικά είπε:
«Βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία, όπου από την πρώτη κιόλας μέρα μπορούμε να παρατηρήσουμε το ενδιαφέρον της Πολωνικής αγοράς για το ελαιόλαδο μας. Ιδιαίτερη ευχαρίστηση αποτελεί το γεγονός ότι ο κόσμος γνωρίζει ήδη τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μας και αυτό γιατί η Κρήτη είναι από τους πρώτους καλοκαιρινούς προορισμούς για τις διακοπές τους. Έχοντας την τεχνογνωσία και με παρονομαστή την καλή ποιότητα, η Πολωνική αγορά αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν πόλο έλξης για μακροχρόνιες συνεργασίες.»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Πολωνούς επισκέπτες μας, που είχαμε την ευκαιρία τους γνωρίσουμε, να συζητήσουμε για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μας καθώς επίσης να κάνουμε γευσιγνωσία των προϊόντων μας.

Τέλος θα θέλαμε να επιβραβεύσουμε όλες τις εταιρείες της χώρας μας για την δυναμική προβολή των ελληνικών προϊόντων, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την εξαγωγική δραστηριότητα.  

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έκθεση μπορείτε να δείτε παρακάτω: